Benodigdheden om ‘barista’ te worden

By september 11, 2017blog

Ben je van plan om actief aan de slag te gaan als barista? Fantastisch! Nu is het echter zaak om alles op orde te hebben. Denk hierbij aan de instellingen die je moet hebben om in de horeca actief te zijn, de materialen die een barista in vrijwel alle gevallen wil hebben en de zorg die je aan deze materialen moet verlenen. Hopelijk weten wij je voldoende te informeren zodat je met een gerust hart aan

Juiste instelling

Voordat je kan beginnen met de meest fantastische bakken koffie is het zaak om een juiste instelling te hebben. Je moet gericht zijn op de klant en zorgen dat hij/zij de lekkerste bak koffie krijgt en hier ook nog eens een verhaal aan kan hangen. Dit kan bijvoorbeeld door er een hartje in te maken of de achtergrond van de bonen aan te halen. Zo weet je zeker dat jij de onvergetelijke koffie zal zijn. Nu en in de toekomst.

Koffie en verwante producten

Daarna is het natuurlijk zaak om de producten in huis te halen waar je om bekend wil staan; overheerlijke koffie. Je kan in dit geval kiezen voor een koffie met een verhaal, maar ook simpele koffie kan al de meest fantastische verhalen opleveren.

Daarnaast moet de manier van serveren aanslaan bij de doelgroep, maar dit is situatie gebonden. Wij raden je aan om dit per situatie te bekijken.

Schoonmaakmiddelen

Ook moet er voldoende zorg worden besteedt aan de schoonmaak van de apparatuur. Deze apparatuur zorgt namelijk voor de producten die je aan de klant kan serveren. Ook zal de Voedselwaren Autoriteit dit nodig achten om bestaansrecht te hebben.

Koop HG snel ontkalker om er zeker van te zijn dat jouw apparatuur op de gewenste manier schoon wordt en het ook nog eens gemakkelijk is.

Leave a Reply